Če iščete kvalitetnega in zanesljivega pečarja, ste zagotovo na pravem naslovu.

Pečarstvo Megamik že 31 let združuje dolgoletne izkušnje in novosti na področju pečarstva.

Podjetje MEGAMIK je pečarstvo z dolgoletno tradicijo, saj je lastnik podjetja, pečar Boštjan Mikelj že druga generacija pečarjev. Družinska tradicija pečarstva družine Mikelj se je začela na Gorenjskem, od koder lastnika tudi izhajava. V letu 2016 sva se preselila na južno Štajersko, kjer sva postavila novo hišo, ki je ogrevana le z lončeno pečjo. Poimenovala sva jo Energijska hiša Megamik in si jo je mogoče po vnaprejšenjem dogovoru tudi ogledati.

Zakaj Pečarstvo Megamik in ne konkurenca?

Pečarstvo Megamik se od konkurenčnih pečarjev razlikuje predvsem po osebnem pristopu.

Usposobljen pečar na podlagi vaših želja in potreb izdela in pripravi projekt, ter vam peč oz. kamin tudi postavi in vgradi. Dogovorjeni rok montaže je v Pečarstvu Megamik zavezujoč in ga spoštujemo. Upoštevamo terminske dogovore s stranko, jih ne podaljšujemo in zagotavljamo kvalitetno izvedbo.

Praksa Pečarstva Megamik je prvo kurjenje novozgrajevane peči oz. kamina, pri čemer pečar podrobno razloži navodila za uporabo. Cenimo vsako stranko in poskrbimo za zadovoljstvo tudi po opravljenem delu. Zagotavljamo tudi čiščenje in servis peči ter kaminov.

Kamin oz. peč se postavi po posebnem postopku, kot to izvajajo v razvitem zahodnoevropskem svetu, s čimer se zagotovi dologoročna obstojnost in kakovost peči ali kamina.

Telefon pisarna: +386 31 693 870, kontaktna oseba: Tanja Mikelj
GSM: +386 41 631 502, kontaktna oseba: pečar Boštjan Mikelj

ZA VSE DODATNE INFORMACIJE SMO Z VESELJEM NA VOLJO

+368 31 693 870