Pečarstvo Megamik je v letu 2016 nadgradilo svojo dejavnost. Na južnem Štajerskem – Pišece 99A predstavlja vzorčno hišo – Energijsko hišo Megamik. Posebnost hiše je, da je ogrevana izključno z lončeno pečjo. Kaj je lončena peč? Lončena peč pri gorenju sproščeno toploto in toploto dimnih plinov oddaja masi peči, ki ima veliko akumulacijsko sposobnost, zato peč toploto počasi oddaja v prostor. Lončena peč prinaša v dom prijetno toploto, ki tudi duhovno uravnoteži, pomirja in osrečuje.

Osrednja značilnost energijske hiše Megamik je toplozračna in akumulacijska peč. Toplozračna pomeni, da je pretok toplega zraka regulacijsko voden po vseh prostorih, akumulacijski del pa je razpeljan tako, da ob vsakodnevnem kurjenju omogoča konstantno temperaturo. Peč odlikujejo nizki stroški obratovanja, saj je poraba drv cca 4m3/sezono. Energijska hišo Megamik je nadgradnja dolgoletnega pečarskega znanja pečarja Boštjana. 

Pečarstvo Megamik že četrt stoletja združuje izkušnje in novosti na področju gradnje ogrevalnih naprav in pečarstva. Pred izvedbo strokovno svetuje in ureja ustrezno nabavo materialov. Poleg gradnje peči ponuja tudi koncept hiše, ki ga lahko ekskluzivno prilagodi investorjevim zahtevam in njegovim življenskim potrebam. Posebna pozornost je posvečena izboru naravnih materialov, ki so kompatibilni med seboj, enako sprejemajo vlago in jo oddajajo. Tak način gradnje pomeni, da hiša naravno “diha”, klima v hiši pa je prijetna v vseh letnih časih. Tako grajena hiša nima negativnih sevanj, zato omogoča prijetno bivanje, ustvarjalno ozračje in odlično počutje. Koncept hiše Megamik želimo predstaviti vsem bodočim investitorjem, katerim je pomembna ekonomičnost gradnje ter majhni stroški za ogrevanje in vzdrževanje hiše.
Hišo bomo prestavljali predvidoma 1x mesečno. Vpišite vaše podatke, v kolikor želite, da vas o terminih in podrobnostih predstavitve obveščamo.

Pečarstvo Megamik izjavlja, da ne obdeluje osebnih podatkov.

ZA VSE DODATNE INFORMACIJE SMO Z VESELJEM NA VOLJO

+368 31 693 870