Zidani kamini Pečarstva Megamik

Razpoznavni znak Pečarstva Megamik so tudi zidani kamini. To so lepi sobni kamini, ob katerih se boste greli, sprostili in uživali.

Vsak kamin, ki ga Boštjan sam projektira glede na želje in potrebe stranke ter prostor, ki je na razpolago, je unikat

Zidani kamini Pečarstva Megamik pomenijo prihranek pri ogrevanju, obenem pa lepo poživitev v prostoruZidani kamini Pečarstva Megamik so pozidani z ognjevarnim materialom in izdelano šamotno akumulacijo, kar pomeni zadrževanje toplote še dolgo po zaključku kurjenja. Končna obloga kamina je lahko iz kamna, šamotnih pečnic ali le zaključeno s pečarskim ometom. Po zaključeni montaži kamina pečar opravi prvo kurjenje kamina in stranki podrobno razloži navodila za uporabo.

Centralno ogrevanje hiše s kaminom

Kamini pričarajo vzdušje ob praskatajočem ognju, ogrevajo prostor oz. lahko tudi več prostorov preko razvoda toplega zraka. Pečarstvo Megamik ima v svoji ponudbi tudi centralno ogrevanje hiše s kaminom. Pri izvedbi sodelujemo s preverjenim kooperatom – instalaterjem. 

Sanacija odprtega kamina

Pečarstvo Megamik nudi sanacijo odprtega kamina s kaminsko kaseto. Kaminska kaseta je lahko narejena po točnih izmerah, pri čemer kaminska obloga ostane nespremenjena. V odprto kurišče pa se lahko vgradi tudi tipska kaminska kaseta, kar pomeni določen poseg v kaminsko oblogo. S kaminsko kaseto dosežemo večjo izkoriščenost in varno uporabo kamina. V kolikor stranka želi le zapreti kurišče pa so rešitev vratica s steklom.

ZA VSE DODATNE INFORMACIJE SMO Z VESELJEM NA VOLJO

+368 31 693 870