Pečarstvo Megamik ima 30 let

Pečarstvo MEGAMIK že 30 let združuje izkušnje in novosti na področju pečarstva – postavitve peči in kaminov. Družinska tradicija pečarstva družine Mikelj se je začela na Gorenjskem, od koder lastnika tudi izhajava. Leta 2016 sva se preselila v novo hišo v Posavje – Pišece, ki sva jo poimenovala Energijska hiša Megamik, saj je ogrevana zgolj z lončeno pečjo.

Ustanovitelja podjetja sva pečar – Boštjan Mikelj in ekonomist – Tanja Mikelj. Podjetje je bilo ustanovljeno kot nadgradnja družinske pečarske obrti Boštjana, ki je do takrat ponujal le storitve. Po ustanovitvi podjetja pa smo pričeli z uvozom kvalitetnih pečarskih materialov iz razvite Evrope. Tako je nastalo podjetje s celovito ponudbo, od projekta do izgradnje in vgradnje peči.

Razpoznavni znak Pečarstva Megamik so lončene, krušne ter toplozračne peči in kamini ter štedilniki na drva. Vsak izdelek, ki ga Boštjan sam projektira glede na želje in potrebe stranke ter prostor, ki je na razpolago, je unikat. Naše stranke so investitorji, ki si s pečjo, kaminom ali štedilnikom želijo ogrevati le en prostor, kot tudi investitorji, kateri se predvsem v zadnjem času odločajo za celotno ogrevanje hiše.

Pred odločitvijo se s stranko sestanemo in ji predstavimo ponudbo ter svetujemo pri izbiri. Po želji se na objektu oglasi pečar, kateri lažje svetuje pri odločitvi.Volje in idej za nadaljnje delo nam ne manjka.

Geslo Pečarstva Megamik ostaja še naprej: “Želimo ustvariti vaše zime prijetne in tople”.